Jobs hos Jan's Taxi

Vi søger nye chauffører til at være med i vores team.

Gode servicemindede og rutineret taxi chauffører søges til faste aften/natte vagter, samt afløsere til vagter døgnet rundt, til vores 17 vogne.

Afløsere som kan træde til ved sygdom m.m. på dagvagter er meget velkomne.

HAR DU IKKE FØRE KORT TIL TAXA, SÅ ER DET BLEVET NEMMERE MED DEN "NYE" TAXI LOV SE MERE INFO HER Pris under kr. 2.000,- 

Link: 

https://www.dekra.dk/kurser/taxa

https://taxilov.dk/Du_vil_vaere_chauffoer

Som nyuddannet chauffør er du meget velkommen hos os..


Da vi ønsker at tilbyde vores chauffører nogle gode arbejdsbetingelser er næsten alle vores vogne Mercedes Benz, så her har alle et godt "arbejdslokale", desuden ønsker vi at tilbyde en god arbejdsplads hvor chaufførerne ønsker at være i mange år. Dette gør vi blandt andet ved at lægge vægt på at vores vogne fremstår gode og i orden, ved at følge overenskomsten, da vi køre efter overenskomsten med 3F og ATAX, betyder det faste lønordninger + evt. ekstra provision.

Vi har døgnvagt på telefonen, så du kan som chauffør altid får hjælp hvis det er nødvendigt.

Derudover kan vi tilbyde en god rabatordning hos en af landets store butikker.


Som chauffør hos os er du selv med til at vognen bliver vedligeholdt.

Vi har ikke nogle faste skifte steder, da vognenes skifte steder er der hvor den faste chauffør har bopæl. Meget af vores planlægning og kommunikation forgår via vores hjemmeside, Samt interne Facebook gruppe, så det vil bestemt være en fordel både for dig samt os at du er vandt til computer samt Facebook. 

Vi lægger vægt på god kommunikation, ansvarlighed, tillid og godt humør.

Hos os er der mange som ønsker en fast dag vogn, måden at få en sådanne er at starte op som aften/nat chauffør og så gøre en god indsats hos os, og når der så bliver en ledig dagvogn, så gør vi altid vores bedste for at finde netop den rigtige chauffør til den, og det kan sagtens blive dig.

Hvis du mener at du kunne være vores næste chauffør så send os en mail på casper@janstaxi.dk med chauffør nr., fødsels dato, adresse samt kontakt oplysninger (HUSK TELEFONNUMMER) og hvori du beskriver lidt om dig selv samt din erfaring.

Hvis du ønsker yderligere informationer kan du evt. se mere her på vores hjemmeside eller kontakte Direktør Casper på tlf. 22771973

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hilsen, Jans taxi

 
2 - klik for stort format 3 - klik for stort format 4 - klik for stort format