Frikørte taxaer til salg

Vi har 17 biler i vores vognpark. Alle er Mercedes E Class model 212; disse biler kører i 2 år ad gangen og vi skifter dem løbende ud, så kontakt os for dine ønsker vedr. din næste bil.

De vejledende priser er bilen leveret i tip top stand, og med 6 måneders garanti (med mindre andet står tydeligt anført), hvis det ønskes kan vores biler leveres til andre priser ud fra netop dit ønske om stand & garanti, da du evt. selv vil ordne nogle ting på din næste stjerne bil, så hvis det ønskes, kan der være en god besparelse hvis vi skal levere bilen uden klargøring/service m.m. så kun taxa udstyr samt folie er fjernet.

Alle vores taxaer er pakket ind i folie, og har overtræk på sæderne, derfor kan vi levere biler med lak og sæder som ser ud som nyt.

For at sikre en ordentlig drift af vores biler overholder vi alle servicene på Mercedes værksted, og speciel værksted med Mercedes uddannet personale

I forbindelse med levering af bil kan vi hjælpe med ekstra udstyr og montering af dette, eksempelvis: Alufælge og dæk, solfilm, træktøj, Webasto dissel olie fyr til opvarmning af motor og kabine, bakkamera som vises i bilens originale command skærm kr. 7.000, baksensore med lyd kr. 4.500, (alle oplyste priser på ekstra ting er ca. & fra priser & afhængig af model m.m.)

En E 200 med træk må trække op til 2.100 kg. (stationscar) dette gør den til en rigtig god og billig trækker til campingvogn eller heste transporter, og da en stationcar har luft affjedring i bagenden vil den ikke hænge med bagenden.

Kontakt Jan på tlf. 22771974, eller Casper på tlf. 22771973, hvis yderligere info om priser eller andre ting ønskes.

Info om frikørt taxa som firmabil: Frikørte taxier har helt sine egne skatteregler, hvad gælder firmabeskatning. Selv om bilen kun er 2 år gammel, bliver man kun beskattet af anskaffelsesprisen. Ved en anskaffelsespris på ca. kr. 330.000 er den månelige netto udgift omkring kr. 4.000

Hvis det har interesse har vi gode er faringer med import af andre biler, se mere her: http://www.janstaxi.dk/index-14.html

Vi tager forbehold for prisændringer, forkerte priser, skrivefejl, udsolgte biler samt længere leveringstid.

Se også vores side med andre biler end frikørte taxa'er.


For at se flere billeder fra bilerne skal man have installeret Flash, dette kan man desværre ikke på Iphone/Ipad samt på nyere Android systemer, så send os gerne en mail, hvis du vil have flere billeder sendt, Vi beklager og arbejder på at kunne vise billeder til alle :-)


Mercedes E-klasse  200, 2,2 CDI Aut Stationscar  Sag 22 Mercedes E-klasse 200, 2,2 CDI Aut Stationscar Sag 22
Farve: Hvide & Sorte vi har flere biler :-)
Årgang: 2014
Km: 255.000
Frikørt pr. Fra ca. dec. 2016
Pris: 330.000
Solgt, se foto efter klargøring Solgt, se foto efter klargøring
Farve: Flere farver
Årgang: Flere
Km: 255.000
Frikørt pr. .
Pris: .